Frenchy Engy van de Notenhof

Frenchy Engy van de Notenhof is 18 februari 2019 geboren. Haar moeder is Cloud Scottish Pride van de Notenhof. Haar vader is Le Filou des Etangs d'Assat. Engy draagt als werkende jachthond op een zeer positieve wijze bij aan ons bestaan. Zij heeft een HD B beoordeling. Engy heeft een ORWEJA B diploma behaald op een Standaard Jachthondenproef. Engy heeft op de Internationale Dogshow Maastricht van 27 september 2020 een Uitmuntend exterieur kwalificatie met eerste plaats gekregen, CAC, CACIB, BOB. Wij zijn Ebgy ook gaan gebruiken om dit schitterende ras in stand te houden.

Onze Frenchy Engy van de Notenhof voldoet ook aan alle voorwaarden om er verantwoord mee te fokken. Engy heeft 10 mei 2021 haar eerste nestje mogen krijgen. Er zijn toen 6 reutjes en 3 teefjes geboren.

Engy heeft 2 augustus 2022 haar tweede nestje gekregen. Er zijn toen 5 reutjes en 6 teefjes geboren. De gebruikte Duitse reu was Grey vom Hellbach Tal, die natuurlijk ook volledig aan de gestelde eisen voldeed.  Uit dit nestje hebben wij J├Žnne Dansker van de Notenhof gehouden.

Wij hopen, als alles verder goed mag gaan, bij onze Engy in het voorjaar van 2024 een derde nestje te mogen krijgen. Wij hebben inmiddels in Frankrijk een perfecte reu gevonden. De eigenaar van deze reu staat ook volledig achter een dekking door zijn hond van onze Engy.